![]() |
lütfen cvp verin |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yıldız
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2007 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: lütfen cvp verinGönderim Zamanı: 08.Kasım.2007 Saat 18:09 |
|
sultançiftliği/gaziosmanpaşa bayinizden yaklaşık 45 gün önce fırın kapları sipariş ettim ellerinde olmadığından dolayı fabrikanızdan istedik neden halan ürünlerim elime ulaşmadı lütfen açıklayın elinizde yoksa o zaman yok deset-ydiniz bende sizin yüzünüzden yıllardır alışveriş yaptıığmız mağazayla aram bozulmak üzere gecikmenin faturasını onlara çıkarıyordum nerdeyse ama bir arkadaşımın da aynı şey başına gelince direk sizinle bağlantı kurmak istedim.bayinizin adı ENGİN ÇEYİZ MAĞAZALRI |
|
![]() |
|
nurgul
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09.Kasım.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2007 Saat 10:41 |
|
merhaba sizin bu ürünleri kullandınızmı ürünlerde kabarma oluyormuş
doğru mu bilgi verrimisiniz
|
|
![]() |
|
yıldız
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2007 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2007 Saat 10:44 |
|
bana daha ürünleri kullanmak kısmet olmadı çünkü elime ulaşmadı ürünler ben çeyizim için aldım
|
|
![]() |
|
nurgul
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09.Kasım.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2007 Saat 10:48 |
|
bende aldım çeyizime fakat kullanmadım ama sitedeki şikayetleri okudukça pişman oldum acaba bunlar doğrumu
|
|
![]() |
|
guzelis
Yönetici
Kayıt Tarihi: 03.Kasım.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2007 Saat 19:44 |
|
Merhaba,
Engin Çeyiz'de bulamadığınız ürünler hakkında internet sitemizde bulunan diğer satış noktalarımızı arayarak destek alabilirsiniz. Ürün firmada bulunmuyor ise satış noktası üretimi devam eden bir ürün ise firmamızla temasa geçip sipariş alma şansınız var. Daha detaylı bilgi almak için bize ulaşın bölümünden telefon nuralarınızı iletmeniz durumunda size uygun bir satış noktası önerebiliriz.Firmamıza göstersiğini ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Güzeliş Porselen San ve Tic. A.Ş. |
|
|
Eternity Hayatınıza Renk, Mutfağınıza Değer Katar.
|
|
![]() |
|
guzelis
Yönetici
Kayıt Tarihi: 03.Kasım.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2007 Saat 19:50 |
|
Merhaba,
Ürünle ilgili herhangi bir üretim hatası ile karşılaşmanız durumunda aşağıda belirtilen belgelerden biri ile size en yakın satış noktamıza ziyaretiniz durumunda size gereken destek verilmeye başlanacaktır. Bilgilerinize...... 1-) Garanti Belgesi 2-) Fatura Saygılarımızla, Güzeliş Porselen San. ve Tic. A.Ş |
|
|
Eternity Hayatınıza Renk, Mutfağınıza Değer Katar.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |