Eternity Forum Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >Ürünler >Fırın Kapları
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

lütfen cvp verin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yıldız Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı yıldız Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: lütfen cvp verin
    Gönderim Zamanı: 08.Kasım.2007 Saat 18:09

sultançiftliği/gaziosmanpaşa bayinizden  yaklaşık 45 gün önce  fırın kapları sipariş ettim ellerinde olmadığından dolayı fabrikanızdan istedik neden halan ürünlerim elime ulaşmadı lütfen açıklayın elinizde yoksa o zaman yok deset-ydiniz bende sizin yüzünüzden yıllardır alışveriş yaptıığmız mağazayla aram bozulmak üzere  gecikmenin faturasını onlara çıkarıyordum nerdeyse ama bir arkadaşımın da aynı şey başına gelince direk sizinle bağlantı kurmak istedim.bayinizin adı ENGİN ÇEYİZ MAĞAZALRI

Yukarı Dön
nurgul Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
  Alıntı nurgul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2007 Saat 10:41
merhaba sizin bu ürünleri kullandınızmı ürünlerde kabarma oluyormuş
doğru mu bilgi verrimisinizCry

Yukarı Dön
yıldız Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
  Alıntı yıldız Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2007 Saat 10:44
bana daha ürünleri kullanmak kısmet olmadı çünkü elime ulaşmadı ürünler ben çeyizim için aldım
Yukarı Dön
nurgul Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
  Alıntı nurgul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2007 Saat 10:48
bende aldım çeyizime fakat kullanmadım ama sitedeki şikayetleri okudukça pişman oldum acaba bunlar doğrumu
Yukarı Dön
guzelis Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 96
  Alıntı guzelis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2007 Saat 19:44
Merhaba,

Engin  Çeyiz'de bulamadığınız ürünler hakkında internet sitemizde bulunan diğer satış noktalarımızı arayarak destek alabilirsiniz.  Ürün firmada bulunmuyor ise satış noktası üretimi devam eden bir ürün ise firmamızla temasa geçip sipariş alma şansınız var. Daha detaylı bilgi almak için bize ulaşın bölümünden telefon nuralarınızı iletmeniz durumunda size uygun bir satış noktası önerebiliriz.Firmamıza göstersiğini ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Güzeliş Porselen
San ve Tic. A.Ş.
Eternity Hayatınıza Renk, Mutfağınıza Değer Katar.
Yukarı Dön
guzelis Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 96
  Alıntı guzelis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Kasım.2007 Saat 19:50
Merhaba,

Ürünle ilgili herhangi bir üretim hatası ile karşılaşmanız durumunda aşağıda belirtilen belgelerden biri ile  size en yakın satış noktamıza ziyaretiniz durumunda size gereken destek verilmeye başlanacaktır. Bilgilerinize......

1-) Garanti Belgesi
2-) Fatura

Saygılarımızla,

Güzeliş Porselen
San. ve Tic. A.Ş
Eternity Hayatınıza Renk, Mutfağınıza Değer Katar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz