![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
daffy
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 16.Kasım.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Konu: Eternity hediyelerGönderim Zamanı: 16.Kasım.2007 Saat 09:18 |
|
Eternity hediyelerinizin neler olduğunu ne kadar puan olduklarını nerden öğrenebilirim benim ne kadar puanım biriktiğini öğrendim ama hediyemi nerden isteyeceğimi ve ne isteyebileceğimi bir türlü bulamadım.
|
|
|
PAYTAK PAYTAK
|
|
![]() |
|
Kunduz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03.Kasım.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 16.Kasım.2007 Saat 09:27 |
|
Daffy ben bir süre önce kadınlar kulübne üye olup şu setlerden aldım ve bana tam 1100 puan verdiler internet sitesinde baktığımda 1200 puanım vardı başvuruyu internet sitesinden yaptığım için 100 puan hediye puanım varmış bende bu puanla ne yapabilirim diye siteye girip baktım ve http://www.guzelis.com.tr/puan/tuketicikatalog.swf adresinde hediye kataloğunu buldum. burdan alımak istediğim hediyeye seçtim ( Fritöz ve hala puanım kaldı) daha sonra ücretsiz danışma hattını aradım ve geçen gün hediyem elime geçti.
|
|
![]() |
|
guzelis
Yönetici
Kayıt Tarihi: 03.Kasım.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
Gönderim Zamanı: 03.Aralık.2007 Saat 15:53 |
|
Merhaba,
Hediye talebinde bulunmak için kart sahibinin ücretsiz danışma hattımızı sabit bir telefondan aranması yeterli olacaktır. Bilginize........
ücretsiz danışma hattımız:0 800 211 50 07
|
|
|
Eternity Hayatınıza Renk, Mutfağınıza Değer Katar.
|
|
![]() |
|
canandilek
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 12.Mayıs.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 24.Haziran.2008 Saat 20:08 |
|
acaba internet üzerinden hediye siparişinde bulunamazmıyız?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |